Nieuwsbericht Sport- en leefstijlbelevenis Get Fit

Gepubliceerd op: 10 oktober 2012 00:00

Jong geleerd is oud gedaan! Het is daarom belangrijk dat de jeugd voldoende beweegt en gezond leeft. Get Fit richt zich op de jeugd van 12 tot 16 jaar.

Je bent 8 weken lang 3 keer in de week actief:

Sportprogramma:
Binnen het sportprogramma is er aandacht voor 2 sporten namelijk; aquasport en zaalvoetbal aangevuld met een free-running en bootcamp workshop. De sportlessen zorgen voor verbetering van uithoudingsvermogen, houding, kracht en lenigheid. Get Fit brengt haar deelnemers in contact met sporten die in Leiderdorp beoefend kunnen worden.

Leefstijlprogramma: Proeven, ruiken, voelen, kijken, ervaren en genieten zijn slechts enkele van de trefwoorden die passen bij de leefstijllessen gezond eten. Get Fit biedt letterlijk een kijkje in de keuken. Geen saaie theoretische lessen maar lekker doen, met elkaar. Naast gezond eten is er ook aandacht voor uitstraling (fotoshoot), weerbaarheid (kapap) en wordt er flink gelachen tijdens de workshop lach yoga. Get Fit start met een informele kennismaking en sluit af met een (alcoholvrije) kerstborrel met gezonde hapjes.

start:                              vrijdag 26 oktober 2012
doelgroep:                    12 t/m 16 jarigen
kosten:                          € 25

Get Fit is een initiatief van SCw Leiderdorp en het Sportfondsen Sport Servicepunt. Inschrijven kan tot 23 oktober via het formulier op www.sportleiderdorp.nl of www.scwleiderdorp.nl.