Nieuwsbericht SportFair een feestdag van de Sport!

Gepubliceerd op: 18 juni 2013 00:00

SportFair Leiderdorp

Op 30 juni 2013 is de SportFair bij woonboulevard ‘De Baanderij’. De SportFair is een dag in de regio waar mensen kennis kunnen maken met bekende en onbekende sporten. Plaatselijke sportverenigingen demonstreren hun sport met een aantrekkelijk programma. Zien en meedoen is het motto.

Bent u gek van sport, of bent u erg benieuwd welke sporten er allemaal in uw regio zijn, kom dan naar de SportFair op zondag 30 juni 2013. Voor iedere leeftijdscategorie is er een sportprogramma opgesteld. De dag wordt feestelijk geopend om 11.00 uur en er zijn de hele dag sportieve activiteiten.

De zeskamp is voor de jonge sporters onder ons. Op deze dag kun je doormiddel van een stempelkaart 6 verschillende sporten beoefenen. Kinderen die een volle stempelkaart inleveren krijgen een echte SportFair medaille. De SportFair Zeskamp wordt geadopteerd door VelopA-Omniplay. SKL (Stichting Kinderopvang Leiderdorp) zal voor de allerkleinste onder ons het KinderFunPark organiseren. Ouders, opa’s en oma’s kunnen op deze dag ook kennis maken met de vele (sport)activiteiten die worden aangeboden in omgeving Leiderdorp. 

Wilt u ook uw sport promoten op de SportFair? Dan kunt u zich opgeven door een email te sturen naar info@sportfair.nl. Wilt u meer informatie, surf dan naar de website www.sportfair.nl.

Kom jij ook?