Nieuwsbericht Start bouwrijp maken van de Plantage/Samsomveld

Gepubliceerd op: 20 mei 2015 10:25

Op 19 mei 2015 is begonnen met het bouwrijp maken van de Plantage/Samsomveld, het gebied dat aan de Hoogmadeseweg, naast tennispark De Munnik, ligt. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Van Egmond Wegenbouw B.V. Het bouwrijp maken van het terrein betekent dat de riolering, kabels en leidingen in de grond worden geplaatst. Daarnaast wordt de grond op de gewenste hoogte gebracht en worden de bouwwegen gemaakt.

Na de bouwvakvakantie wordt begonnen met de bouw van de 23 huizen. De bouw wordt verzorgd door Livingstone in opdracht van Bohemen.

Wanneer de huizen gebouwd zijn, wordt begonnen met het zogenoemde woonrijp maken. Dit betekent dat onder andere de verlichting, definitieve bestrating en het groen worden aangelegd.

Het bouwverkeer gaat in alle fases via de Hoogmadeseweg het bouwterrein op. Door deze werkzaamheden kan er enige stremming van het verkeer plaatsvinden. Houd hier rekening mee als u deze route neemt. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met E. Hilgersom of R. Ramdien van de gemeente Leiderdorp via het algemene nummer 071 545 85 00.