Nieuwsbericht Start herinrichting openbare ruimte Groene Hart Centrum

Gepubliceerd op: 15 december 2020 15:30

Het HSL/A4 informatiecentrum aan de Bospolder 11 in Leiderdorp wordt een Groene Hart Centrum. Een belangrijk deel van de verandering betreft de herinrichting van de openbare ruimte rond het centrum. Op 4 januari 2021 start aannemersbedrijf Gebr. van der Poel uit Oude Ade met de werkzaamheden voor de herinrichting. De werkzaamheden van de aannemer zijn voor het einde van 2021 afgerond.

Vanwege de werkzaamheden is het struinpad over de dijk langs de Does ter hoogte van het gebouw tot aan de onderdoorgang van de N446 in 2021 niet toegankelijk. Ook wordt het fietsverkeer vanuit de Munnikkenpolder naar de Bospolder na de zomer van 2021 gedurende enkele weken omgeleid.

De aannemer informeert omwonenden en direct belanghebbenden in december 2020 per brief over de uitvoering van de werkzaamheden. Bij vragen en/of klachten over de uitvoering van het werk, kunt u terecht bijKevin Disseldorp. Hij is projectleider en contactpersoon namens Gebr. van der Poel en is te bereiken per mail via k.disseldorp@gebrvdpoel.nl of telefonisch via telefoonnummer 071 501 41 20.

Meer informatie over het ontwerp van de openbare ruimte en het Groene Hart Centrum kunt u vinden op de projectwebsite via www.leiderdorp.nl/groenehartcentrum.