Nieuwsbericht Stort onderwaterbeton nabij Ericalaan

Gepubliceerd op: 03 november 2010 00:00

Op 10 en 11 november 2010 vindt een eerste grote betonstort plaats in de bouwkuip van de verdiepte ligging ter hoogte van Van Geerstraat/Ericalaan. Dit is een continu proces. Hiermee wordt onder water de vloer van de toekomstige verdiepte ligging gestort. Het betontransport vindt plaats via de werk in- en uitvoeger van de A4 en de Willem- Alexanderlaan naar de bouwplaats. Bij de kruising met de Ericalaan worden verkeersregelaars ingezet.

De werkzaamheden starten woensdagochtend 10 november om 7.00 uur en worden naar verwachting tot in de avond van donderdag 11 november doorlopend uitgevoerd. Vooral in de nachtelijke uren zal de betonpomp en het transport met de bekende piepjes van achteruitrijdende vrachtwagens geluidsoverlast opleveren voor de directe omgeving.

Vragen over verbreding A4?
Als u vragen heeft over de verbreding van de A4, dan kunt u bellen naar de Centrale Informatielijn 0900 – 444 33 22. Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden, kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die de aannemer namens Rijkswaterstaat uitgeeft door een e-mail te sturen naar: nieuwsbrief.A4BL@bamciviel.nl. Of kijk op: www.rijkswaterstaat.nl/A4 of de website van de gemeente.

 Combinatie A4 Burgerveen - Leiden werkt in opdracht van Rijkswaterstaat aan de verbreding van de A4.