Nieuwsbericht Stort onderwaterbeton nabij Resedastraat

Gepubliceerd op: 13 april 2011 00:00

Op woensdag 20 en donderdag 21 april vindt een grote betonstort plaats in de bouwkuip van de verdiepte ligging ter hoogte van de Resedastraat en de Hoofdstraat. Hieraan wordt  continu gewerkt.

Onder water wordt de vloer van de toekomstige verdiepte ligging gestort. Het betontransport vindt plaats via de werk in- en uitvoeger van de A4 en de Willem-Alexanderlaan naar de bouwplaats. Bij de kruising met de Ericalaan worden verkeersregelaars ingezet.

De werkzaamheden beginnen op woensdagochtend 20 april om 7.00 uur en worden naar verwachting tot in de ochtend van vrijdag 22 april doorlopend uitgevoerd. Vooral in de nachtelijke uren zal de betonpomp en het transport met de bekende piepjes van achteruitrijdende vrachtwagens geluidsoverlast opleveren voor de directe omgeving.

Meer informatie
Als u vragen heeft over de verbreding van de A4, dan kunt u bellen naar de gratis landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat 0800 – 8002. Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden, kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die de aannemer namens Rijkswaterstaat uitgeeft door een e-mail te sturen naar: nieuwsbrief.A4BL@bamciviel.nl. Meer informatie over de werkzaamheden voor de verbreding van de A4 vindt u op www.rijkswaterstaat.nl/A4 en in het Informatiecentrum A4, Bospolder 11 in Leiderdorp.

 Combinatie A4 Burgerveen – Leiden werkt in opdracht van Rijkswaterstaat aan de verbreding van de A4.