Nieuwsbericht Stort onderwaterbeton nabij Resedastraat

Gepubliceerd op: 02 februari 2011 00:00

Komende maandag en dinsdag, op 7 en 8 februari, vindt een grote betonstort plaats in de bouwkuip van de verdiepte ligging ter hoogte van de Resedastraat. Dit is een continu proces. Hiermee wordt onder water de vloer van de toekomstige verdiepte ligging gestort. Het betontransport vindt plaats via de werk in- en uitvoeger van de A4 en de Willem- Alexanderlaan naar de bouwplaats. Bij de kruising met de Ericalaan worden verkeersregelaars ingezet.

De werkzaamheden starten maandagochtend om 7.00 uur en worden naar verwachting tot in de nacht van dinsdag op woensdag doorlopend uitgevoerd. Vooral in de nachtelijke uren zal de betonpomp en het transport met de bekende piepjes van achteruitrijdende vrachtwagens geluidsoverlast opleveren voor de directe omgeving.

Meer informatie
Als u vragen heeft over de verbreding van de A4, dan kunt u bellen naar de Centrale Informatielijn 0900 – 444 33 22. Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden, kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die de aannemer namens Rijkswaterstaat uitgeeft door een e-mail te sturen naar: nieuwsbrief.A4BL@bamciviel.nl. Meer informatie over de werkzaamheden voor de verbreding van de A4 vindt u op www.rijkswaterstaat.nl/A4.