Nieuwsbericht TeGOEDbon wordt GOED besteed

Gepubliceerd op: 08 september 2020 12:25

Sinds juli 2020 is de teGOEDbon uitgedeeld aan woningeigenaren in Leiderdorp. De teGOEDbon kan verzilverd worden om het aankoopbedrag voor kleine, energiebesparende maatregelen tot €70,- terug te krijgen, of voor een energiescan van het bedrijf Klimaatroute ter waarde van €70,-. Inmiddels zijn al 590 bonnen verzilverd, dat is bijna 21 procent van het totaal aantal beschikbare teGOEDbonnen. Wacht dus niet te lang om uw onverzilverde teGOEDbon in te zetten!

Sinds 17 augustus zijn adviseurs van Klimaatroute aanwezig in Leiderdorp voor inwoners die de teGOEDbon in te willen zetten voor een energiescan.* Medewerkers van klimaatroute blijven op afstand en komen niet bij u binnen. Vanwege de vakantieperiode heeft Klimaatroute veel inwoners nog niet kunnen spreken. Daarom is Klimaatroute een week langer aanwezig, tot 26 september. Als u niet thuis bent, laten de medewerkers van klimaatroute een visitekaartje achter. Zo kunt u alsnog zelf contact met hen opnemen als u een energiescan wil laten uitvoeren.

Voor meer informatie over de teGOEDbon of Klimaatroute, zie: www.goedleiderdorp.nl. Voor het meteen verzilveren van de teGOEDbon, zie: www.duurzaambouwloket.nl/tegoedbon-inwisselen.

* Klimaatroute zal nooit vragen bij u binnen te komen. De informatie voor de energiescan wordt mondeling aan de deur (of telefonisch) afgenomen en het eindrapport zal telefonisch met u doorgenomen worden.

Foto: Arita Immerzeel

Klimaatroute