Nieuwsbericht Tegoedbonnen voor regiotaxi in 2011 niet meer te gebruiken

Gepubliceerd op: 27 oktober 2010 00:00

Heeft u wel eens gebruik gemaakt van de Regiotaxi? En bent u wel eens te vroeg of te laat opgehaald? Dan heeft u van de chauffeur of de klantenservice een tegoedbon gekregen voor een gratis zone. Vanaf 1 januari 2011 kunt u deze bonnen niet meer gebruiken!

 Vanaf deze datum begint een nieuwe contractperiode voor de Regiotaxi. Als reiziger zult u hier weinig van merken. De geldigheid van uw tegoedbon verloopt echter hierna. Zorg er dus voor dat u uw bonnen op tijd gebruikt voor een rit in de Regiotaxi. Let op!  U kunt maximaal 5 bonnen tegelijk inwisselen. w rit kunt u reserveren via telefoonnummer 0900 20 22 368. Vergeet niet te vermelden dat u gebruik wilt maken van uw tegoedbon.

Andere vervoerder
Vanaf 1 januari 2011 wordt u door een andere vervoerder opgehaald en weggebracht. Dat gebeurt zowel in de Leidse Regio als in de Bollenstreekgemeenten. In het nieuwe jaar wordt het vervoer uitgevoerd door De Vier Gewesten.  Dit houdt in dat de taxi die bij u aan de deur zal verschijnen van één van de volgende taxibedrijven is: A-Tax de Vries Taxi BV, MPV Taxidiensten, Taxi Brouwer BV, Taxibedrijf Hogenboom BV, Van Asselt Vervoersbedrijf BV of Van der Laan BV. U herkent de taxi aan het logo van de Regiotaxi Holland Rijnland.

U ontvangt een nieuw pasje, maar voor de rest verandert er weinig. Afhankelijk van waar u woont, verandert het telefoonnummer waar u de rit reserveert; als u uw boekingen online doet, kunt u straks op een nieuwe website terecht. Half december, wanneer u het nieuwe pasje krijgt toegestuurd, wordt u hierover verder geïnformeerd.