Nieuwsbericht The DriveXperience ook voor ervaren autobestuurders!

Gepubliceerd op: 02 september 2014 00:00

Heeft u al een aantal jaren uw rijbewijs? Zou u uw verkeerskennis op willen frissen? Ervaren autobestuurders zijn van harte uitgenodigd om op zondag 14 september deel te nemen aan The DriveXperience in Leiderdorp. The DriveXperience wordt in Leiderdorp georganiseerd op initiatief van de gemeente.

Van 09.00 uur tot 16.00 uur is er een programma speciaal ontwikkeld voor jongeren, The DriveXperience.

Van 17.00 uur tot 21.30 uur kunnen ervaren autobestuurders deelnemen aan hetzelfde programma om de praktische en verkeerskennis op te frissen en onderling ervaringen uit te wisselen.  Want na een aantal jaren zelfstandig autorijden sluipen er goede en minder goede gewoontes in ons rijgedrag die we vaak zelf niet opmerken. Met de herfst en winter voor de deur is het erg prettig om te weten hoeveel meter je nu echt nodig hebt om te stoppen.

Er is plaats voor maximaal 36 ervaren autobestuurders. Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens de route die u rijdt onder begeleiding van een coach en twee andere deelnemers. De stopafstand kunt u ervaren op een speciaal aangelegde baan waar verschillende omstandigheden kunnen worden nagebootst. En rijden onder invloed of niet, daarover gaat u met elkaar in discussie.

Wilt u deelnemen? Schrijf u dan snel in voor deze leuke en leerzame avond via www.thedrivexperience.nl. Deelname is gratis!