Nieuwsbericht Uitleg gemeentelijke website voor Senioren

Gepubliceerd op: 04 mei 2010 00:00
Donderdag 6 mei van 10.30 uur tot 12.30 uur geeft wethouder Leo Maat namens de gemeente Leiderdorp uitleg over de mogelijkheden van de onlangs vernieuwde gemeentelijke website. Dit doet hij tijdens het senioren internetcafé, een initiatief van  BplusC bibliotheek Leiderdorp. Alle senioren zijn dan van harte welkom in BplusC bibliotheek aan de Van Diepeningenlaan 110 in Leiderdorp.

Nieuwe website
Sinds 22 april 2010 is de vernieuwde website van de gemeente Leiderdorp online. De nieuwe structuur en zoekmogelijkheden zorgen ervoor dat gemeentelijke informatie en producten makkelijk en snel te vinden zijn.

Digitale dienstverlening
Ook levert de gemeente Leiderdorp steeds meer producten en diensten digitaal. Zou is het bijvoorbeeld mogelijk om via het DigiLoket van de gemeente een afspraak in te plannen of wijzigingen door te geven. Tijdens het senioren internetcafé wordt hier aandacht aan besteed.

Het Senioren Internetcafé is toegankelijk voor alle senioren die meer willen weten over de mogelijkheden van Internet en alles wat met het gebruik van de pc te maken heeft.

Zij zijn iedere donderdag van harte welkom tussen 10.30 en 12.30 uur bij de BplusC bibliotheek in de Sterrentuin (Van Diepeningenlaan 110 in Leiderdorp).