Nieuwsbericht Uitnodiging 28 mei: Omgevingsvisie 2040

Gepubliceerd op: 27 mei 2015 12:20

In onze regio is het goed leven en werken. Dat willen we in de nabije en verdere toekomst zo houden en versterken. Daarom werken we aan de regionale Omgevingsvisie 2040, vol met plannen voor de toekomst. Dit is een gezamenlijk ontwikkeld en gedragen toekomstperspectief, waarin de koers voor de komende decennia wordt uitgezet.

 De gemeenten Leiden, Leiderdorp, Kaag en Braassem, Zoeterwoude, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar, Katwijk en Oegstgeest nodigen u van harte uit om donderdagavond 28 mei om 20.00 uur hierover in gesprek te gaan. Na een succesvolle eerste aftrap op 9 april wordt er een extra sessie gehouden met hetzelfde programma.

 In de spelshow '071 Horizon', worden door RAP Leiden verschillende ruimtelijke onderwerpen en mogelijke ontwikkelingen gepresenteerd aan het publiek. Aan u telkens de keuze: volg ik de ontwikkeling of kies ik voor een andere richting?

 De bijeenkomst vindt plaats in De Meelfabriek (Oosterkerkstraat 18, Leiden) en start om 20.00 uur. Meer informatie vindt u hier. Wilt u zich aanmelden? Dit kan door te mailen naar josse@rapleiden.nl o.v.v. 'aanmelding 28 mei'.