Nieuwsbericht Uitnodiging voor bedrijven om deel te nemen aan Beursplein 071

Gepubliceerd op: 25 oktober 2017 10:15

In het gemeentehuis van Oegstgeest vindt 14 november van 15.00 - 17.30 uur een levendig Beursplein plaats. Op dit regionale evenement zullen bedrijven en non-profit organisaties en initiatieven uit Oegstgeest, Leiderdorp en Leiden elkaar ontmoeten.


Beursplein 071 is een (twee)jaarlijks terugkerend, lokaal evenement waar bedrijven en non-profit organisaties en initiatieven elkaar ontmoeten. Het doel van Beursplein 071 (voorheen Beursvloer) is om energieke verbindingen tussen deze partijen tot stand te brengen. Gedacht kan worden aan matches die betrekking hebben op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal of faciliteiten.


Beursplein 071 wordt georganiseerd door iDOE. Gemeenten Oegstgeest, Leiderdorp en Leiden hebben subsidies verstrekt ten behoeve van dit project.
Met het thema 'vitale verbindingen' moedigen we dit jaar matches aan die betrekking hebben op het thema vitaliteit in de breedste zin van het woord. Nog mooier is het als er verbindingen tot stand komen met een duurzaam karakter, waarbij partijen voor langere tijd vruchtbaar aan elkaar verbonden zijn.

Aanmelden
Bedrijven die gevestigd of werkzaam zijn in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest kunnen deelnemen. Ook ZZP'ers zijn welkom. Kijk voor meer informatie op https://www.i-doe.nl/Beursplein071.

beursplein071