Nieuwsbericht Uitnodiging zesde sessie AggloLAB

Gepubliceerd op: 08 september 2014 00:00

Hoe blijft de Leidse Agglomeratie goed leefbaar en bereikbaar? Die vraag staat centraal in de Verkenning LAB071 (Leidse Agglomeratie Bereikbaar) door de gemeenten Leiden en Leiderdorp. Op maandag 22 september vindt de zesde sessie van AggloLAB plaats. U bent van harte welkom!

In AggloLAB denken specialisten van de gemeenten samen met inwoners, ondernemers en andere geïnteresseerden na over het verbeteren van de bereikbaarheid van de Leidse agglomeratie. In deze sessie blikken we terug op het afgelopen jaar waarin de bereikbaarheidsfilosofie is gevormd: het verkeer rijdt zoveel en zolang mogelijk op een Agglo-ring, een ringweg rond de agglomeratie die grotendeels bestaat uit al bestaande wegen. Zo worden woonwijken ontlast. Hiervoor onderzoeken de gemeenten twee maatregelpakketten. Op de avond geven we u een doorkijkje naar de komende maanden.

Op 22 september vindt de sessie plaats in het Paviljoen aan de achterzijde van het Museum van Volkenkunde, Steenstraat 1 in Leiden. U bent welkom vanaf 19:15 uur. Het programma start om 19.30 uur.

Kijk op www.leiden.nl/LAB071 voor meer informatie over de verkenning. U kunt zich aanmelden voor de zesde sessie door een mail te sturen naar LAB071@leiden.nl met uw naam en telefoonnummer. Ook als u de eerdere sessies niet heeft kunnen bijwonen, bent u van harte welkom!