Nieuwsbericht Update werkzaamheden Liander/ Oasen in Kerkwijk

Gepubliceerd op: 29 januari 2015 14:15

Liander en Oasen zijn deze week gestart met werkzaamheden aan de elektriciteitskabel en drinkwaterleiding op de Berkenkade ter hoogte van huisnummers 1 t/m 21. Omdat bij een buitentemperatuur onder de 5° Celsius geen werkzaamheden aan een drinkwaterleiding verricht mogen worden, kan enige vertraging ontstaan.

Deze week (5) en komende week worden kabels en leidingen verwijderd in de Hoofdstraat. En worden soortgelijke werkzaamheden uitgevoerd in de Dr. de Bruijnestraat ter hoogte van huisnummers 2 t/m 32 en in de Koningstraat ter hoogte van huisnummers 1 t/m 75. Mogelijk dat we volgende week hiermee ook starten in de Van Geerstraat.

Veel bewoners hebben de gemeente gebeld over verzakkend straatwerk. De reden hiervan is dat door de veel regen van de afgelopen tijd de grond is verzadigd. En daardoor het aangebrachte straatwerk weer verzakt dit is helaas niet te voorkomen. Inmiddels heeft de aannemer hiervoor al extra straatwerkploegen ingezet en wordt er regelmatig gecontroleerd op slecht straatwerk. Mocht u toch nog verzakkend straatwerk tegenkomen naar aanleiding van onze werkzaamheden neem dan contact op met de uitvoerder van onze aannemer de heer Albert Kok. Deze is bereikbaar via het volgende telefoonnummer 06 116 29 732.

Kijk hier voor  het overzicht van alle nieuwsberichten .

Met vriendelijke groet,

Projectteam Kerkwijk – Leiderdorp in Uitvoering

Liander N.V. Postbus 50, 6920 AB Duiven, Nederland. www.liander.nl