Nieuwsbericht Uw organisatie gratis op streekvanverrassingen.nl

Gepubliceerd op: 21 april 2021 09:40

Vanaf deze maand staat de website www.streekvanverrassingen.nl online. Dé website met verrassende tips voor een dag in eigen regio. Biedt u met uw winkel, restaurant, museum of organisatie een mooie bijdrage aan Leiderdorp en dus aan de Streek van Verrassingen? Vertel dit ons, zodat dit te zien is op www.streekvanverrassingen.nl. Hiervoor kunt u het formulier invullen via www.leiderdorp.nl/streekvanverrassingen

Wij kijken bij uw bijdrage vooral naar de toegevoegde waarde om de regio meer op de kaart te zetten en hoe u bijdraagt om mensen van binnen én buiten de regio te laten proeven aan onze Streek van Verrassingen.

Wij plaatsen de bijdrage op de website www.streekvanverrassingen.nl en waar mogelijk op de social media kanalen www.instagram.com/streekvanverrassingen en www.facebook.com/streekvanverrassingen.

Leiderdorp onderdeel van de Streek van Verrassingen
Met de regiocampagne 'Proef de Streek | Streek van Verrassingen' zorgen de citymarketing organisaties van Leiden, Katwijk, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar en Leiderdorp voor activatie van eigen regiobewoners in eigen omgeving. Denk aan wandel- en fietsroutes, horeca, cultuur, natuur, winkels etc. Het kan allemaal in onze Streek van Verrassingen! In mei worden er 200.000 regiomagazines van Proef de Streek! huis aan huis geleverd.

Streek van Verrassingen