Nieuwsbericht Vacature all-round medewerker Burgerzaken

Gepubliceerd op: 22 mei 2012 00:00

Allround medewerker dienstverlening  (32 uur per week)

De afdeling

De Gemeentewinkel wil een herkenbaar klantenloket zijn, waar de burger alle producten van de gemeente kan verkrijgen. Van de medewerkers van de afdeling wordt een actieve bijdrage verwacht in de ontwikkeling van dit loket. Vanzelfsprekend heeft de Gemeentewinkel klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel. De afdeling Gemeentewinkel bestaat uit de clusters Bouwen, Wonen, Heffingen, WMO, Burgerzaken en Receptie/Telefoon. Voor het cluster Burgerzaken zijn wij op zoek naar een allround medewerker.

De functie

Als allround medewerker Burgerzaken voer je complexe actualiserings- en correctieprocedures uit in de GBA en de Burgerlijke Stand. Verder beoordeel je buitenlandse brondocumenten en heb je kennis om internationaal privaatrecht toe te passen. Je behandelt verzoeken tot naturalisatie en naamswijziging. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de GBA en de Burgerlijke Stand. Daarnaast verricht je alle voorkomende baliewerkzaamheden en overige werkzaamheden op het werkterrein.

Wij zoeken

Een collega met een MBO+ werk- en denkniveau. Daarnaast ben je in het bezit van het diploma BABZ/MLO-BZ. Het is noodzakelijk dat je ruime ervaring hebt met bovengenoemde werkzaamheden. Je bent een enthousiaste teamspeler met een klantgerichte instelling, zorgvuldig en tevens flexibel en stressbestendig. Voor deze functie verwachten wij dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief en een aantrekkelijk pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.042,- bruto per maand (schaal 8) bij een 36-urige werkweek.

Wil jij solliciteren?

Reageren op de vacature kan met een sollicitatiebrief en cv vóór donderdag 31 mei 2012. De brief kan gestuurd worden naar e-mailadres sollicitatie@leiderdorp.nl onder vermelding van het vacaturenummer HRM.

Wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Ellen van Os, Coördinator dienstverlening, telefoonnummer 071 – 54 54 852, vrijdag afwezig, of Dick van Leenen, Senior medewerker dienstverlening, telefoonnummer 071– 54 58 737, vrijdag afwezig.