Nieuwsbericht Verkeersbesluit opheffen fiets/bromfietspad ten noorden van de Oude Spoorbaan

Gepubliceerd op: 19 juni 2018 10:55

Op 6 juni heeft de gemeente een verkeersbesluit genomen om het fiets/bromfietspad ten noorden van de Oude Spoorbaan, aan de zijde van de wijk Driegatenbrug, op te heffen.

Dit is nodig omdat in het kader van de verkeersveiligheid de rijbaan voor gemotoriseerd verkeer wordt aangepast. Voor deze aanpassing is extra ruimte nodig op het wegdek en deze ruimte kan alleen gevonden worden door het bedoelde fietspad bij de rijbaan voor autoverkeer te trekken. Fietsers en bromfietsers kunnen gebruik blijven maken van het brom-/fietspad dat is gelegen aan de zijde van de LOI. Vanaf dit fietspad wordt ter hoogte van de LOI een afrit gemaakt richting de Zijldijk zodat brom-/fietsers richting Driegatenbrug niet hoeven om te rijden via het kruispunt Rietschans.

Het verkeersbesluit is op 8 juni gepubliceerd in de Staatscourant en ligt vanaf deze datum tot en met 20 juli 2018 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Gedurende deze periode is het voor belanghebbenden mogelijk een bezwaarschrift in te dienen.

Verkeersbesluit en tekening
Bericht in de Staatscourant

 

Blijf op de hoogte van de Regelingen, Verordeningen en Besluiten van de gemeente Leiderdorp. Neem een emailabonnement op overheid.nl.