Nieuwsbericht Verkeersmaatregelen hoek Ericalaan - Van Geerstraat

Gepubliceerd op: 23 september 2009 00:00

Op vrijdag 25 september worden de werkwegen op het bouwterrein voor de verbreding van de A4 (tussen Ericalaan en Hoofdstraat) geasfalteerd. Daarbij wordt ook een nieuwe uitrit van deze bouwweg op de Ericalaan / Willem Alexanderlaan gemaakt. Het fietsverkeer zal gedurende die dag omgeleid worden via de noordzijde van de Ericalaan waarbij dan in twee richtingen gefietst wordt. De situatie wordt aangegeven met omleidingsborden. Aansluitend aan deze asfalteringswerken wordt volgende week de Van Geerstraat in de oude situatie hersteld.

In de week van 28 september wordt de verkeersdrempel in de Ericalaan aangepast. Om dit werk veilig uit te kunnen voeren is er dan twee dagen geen doorgang Ericalaan/Willem Alexanderlaan mogelijk  en wordt het verkeer op dinsdag 29 september en woensdag 30 september omgeleid.

Het autoverkeer komend vanaf Acacialaan/Hoogmadeseweg  gaat via Hoogmadeseweg, Simon Smitweg (langs Brandweer) en Willem Alexanderlaan.Het autoverkeer komend vanaf de Willem-Alexanderlaan gaat via Willem Alexanderlaan , Simon Smitweg (langs Ziekenhuis), Persant Snoepweg en Acacialaan.

De plaatselijk omleiding voor het fietsverkeer wordt aangegeven met omleidingsborden