Nieuwsbericht Voortgang werk aan Engelendaal

Gepubliceerd op: 30 september 2015 07:50

Aannemer BAM voert in opdracht van gemeente Leiderdorp de herinrichting op Engelendaal uit.  Tot en met 1 oktober wordt het wegdeel tussen de kruisingen Heinsiuslaan en het Winkelhof geasfalteerd. Tevens bereidt de aannemer de herinrichting van de kruisingen Winkelhof en Gallaslaan voor.  Van 1 oktober t/m 21 oktober richt BAM de kruising Winkelhof en Gallaslaan opnieuw in.

Verkeersmaatregelen kruisingen Winkelhof en Gallaslaan
Van 1 t/m 21 oktober worden de kruisingen Winkelhof en Gallaslaan opnieuw ingericht. De kruisingen zijn dan afgesloten voor verkeer.Ter hoogte van de werkzaamheden geldt op Engelendaal een snelheidslimiet van
30 km/u en is één rijstrook per rijrichting beschikbaar.Verkeer wordt lokaal omgeleid via de Heinsiuslaan en Voorhoflaan.De Gallaslaan blijft voor voetgangers en fietsers toegankelijk.Het BP-station blijft bereikbaar.Vanaf de kruising Merelstraat is het niet mogelijk linksaf richting Rietschans de Engelendaal op te rijden.De kruising Merelstraat is bereikbaar via de zijde Vronkenlaan.
Bekijk de tekening van de omleiding.

Winkelhof blijft goed bereikbaar!
Winkelcentrum Winkelhof blijft tijdens de werkzaamheden goed bereikbaar. Winkelend publiek wordt via borden naar de parkeergarage van Winkelhof geleid.De parkeergarage van Winkelhof is bereikbaar via de ingangen aan de Heinsiuslaan.Op zaterdagen is tussen 11.00 en 15.00 uur de hoofdingang van de parkeergarage Winkelhof zijde Engelendaal bereikbaar met behulp van verkeersregelaars.

Openbaar vervoer
De werkzaamheden aan de weg hebben ook gevolgen voor het openbaar vervoer. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd.

Lijn 183/365
Van 1 t/m 21 oktober vervalt halte Statendaalder richting Leiden.
Reizigers worden doorverwezen naar halte Vronkenlaan.

De meest actuele informatie over deze bussen kunt u vinden via de site van Arriva
via http://www.arriva.nl/uw-reis-plannen.

Contact en informatie

Mocht u voorafgaand of tijdens de werkzaamheden vragen en of opmerkingen hebben over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met BAM via de omgevingstelefoon +31 (0)6 12 623 629 of via e-mail engelendaal@bamwegen.nl. BAM houdt tot 22 oktober elke woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur een inloopochtend in de tijdelijke projectaccommodatie op de parkeerplaats van het park Houtkamp zijde Engelendaal. Houd ook de website van de gemeente in de gaten voor de laatste nieuwsberichten en planning: www.leiderdorp/engelendaal.