Nieuwsbericht Vrijwilligers verdienen de Vrijwilligersprijs 2013

Gepubliceerd op: 31 oktober 2012 00:00

Bent u lid van een vrijwilligersorganisatie en vindt u dat uw organisatie of groep genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Dan is dit uw kans! De gemeente Leiderdorp waardeert de inzet van vrijwilligers en wil verschillende vrijwilligersorganisaties belonen met een prijs.

Bij de beoordeling  wordt gelet op de meerwaarde van de organisaties voor de Leiderdorpse samenleving. De toetsingscriteria die worden  gebruikt zijn: innovatie, verbinding, competentie en passie.

Op www.leiderdorp.nl/vrijwilligersprijs  vindt u meer informatie over de vrijwilligersprijs. Hier vindt u het aanmeldingsformulier. Deze kunt u tot 1 december 2012 mailen naar sberk@leiderdorp.nl.

Nadat alle aanmeldingen ontvangen zijn, beoordeelt een deskundige jury de aanmeldingen. De drie winnaars van de Leiderdorpse vrijwilligersprijs 2013 krijgen tijdens de nieuwjaarsreceptie een cheque uitgereikt krijgen van burgemeester Laila Driessen. Er is één cheque van € 800,- en twee met een waarde van € 600,-.

De vrijwilligersorganisaties worden ook schriftelijk benaderd om deel te nemen aan de vrijwilligersprijs. Mocht uw organisatie na 10 november 2012 nog geen brief hebben ontvangen, wilt u dit dan kenbaar maken aan Simone Berk, beleidsmedewerker vrijwilligersondersteuning van de gemeente Leiderdorp via sberk@leiderdorp.nl