Nieuwsbericht Vrijwilligersprijs 2016

Gepubliceerd op: 03 november 2015 10:30

Bent u lid van een vrijwilligersorganisatie en vindt u dat uw organisatie genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Of kent u een vrijwilligersorganisatie die genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Dan is dit uw kans! De gemeente Leiderdorp waardeert de inzet van vrijwilligers en wil verschillende vrijwilligersorganisaties belonen met een prijs.

Wat is het en voor wie?
Met de vrijwilligersprijs zetten we inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreken onze waardering uit voor al die vrijwilligers. Dit jaar zullen maar liefst drie prijzen worden uitgereikt. De winnaars van de Leiderdorpse vrijwilligersprijs 2016 zullen tijdens de nieuwjaarsreceptie de cheque in ontvangst mogen nemen van de burgemeester. Er zal één cheque worden vergeven met een waarde van € 800,- en twee met een waarde van € 600,-.

Voorwaarden voor aanmelding

  • De vrijwilligersorganisatie moet actief zijn in de gemeente Leiderdorp.
  • De vrijwilligersorganisatie moet minimaal 1 jaar actief zijn in het onbetaalde vrijwilligerswerk.
  • De aanmelding geschiet middels het aanmeldingsformulier, die is hier te downloaden of af te halen bij de receptie van het gemeentehuis.
  • Het aanmeldingsformulier moet uiterlijk 16 november 2015 worden gemaild naar a.kooreman@leiderdorp.nl.

Categorieën
Bij de beoordeling wordt gelet op de meerwaarde van de organisaties voor de Leiderdorpse samenleving. De toetsingscriteria die worden gebruikt zijn: verbinding, passie en onderscheidend.

Verbinding: Welke kanshebber is het beste in het met elkaar verbinden van mensen?
Passie: Wie is het toont de meeste bevlogenheid, motivatie en doorzettingsvermogen.
Onderscheidend: Waarin onderscheidt een initiatief zichzelf positief van andere projecten?

Aanmelden en beoordeling
Vindt u dat uw organisatie genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Of kent u een organisatie die genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Vul dan hier, voor 16 november 2015, het aanmeldingsformulier in. Nadat alle aanmeldingen ontvangen zijn, zal een deskundige jury de aanmeldingen beoordelen.

Prijzen en uitreiking
De winnaars van de Leiderdorpse vrijwilligersprijs 2015 zullen tijdens de nieuwjaarsreceptie op 9 januari 2016 bekend worden gemaakt. Zij zullen hun prijs in ontvangst mogen nemen van de burgemeester.

Contact
Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met de Annelies Kooreman op telefoonnummer (071) 5454 803 of via e-mailadres a.kooreman@leiderdorp.nl.