Nieuwsbericht Vrijwilligersprijs 2017

Gepubliceerd op: 11 oktober 2016 16:30

Bent u lid van een vrijwilligersorganisatie en vindt u dat uw organisatie of groep genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Of kent u een vrijwilligersorganisatie die genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Dan is dit uw kans!

De gemeente Leiderdorp waardeert de inzet van vrijwilligers en wil verschillende vrijwilligersorganisaties belonen met een prijs.

Meerwaarde voor Leiderdorp
Nadat alle aanmeldingen ontvangen zijn, zal een deskundige jury de aanmeldingen beoordelen. Bij de beoordeling wordt gelet op de meerwaarde van de organisaties voor de Leiderdorpse samenleving. De toetsingscriteria die worden gebruikt zijn: passie, verbinding en onderscheidend.
De drie winnaars van de Leiderdorpse vrijwilligersprijs 2017 krijgen tijdens de nieuwjaarsreceptie een cheque uitgereikt van burgemeester Laila Driessen; één cheque met een waarde van € 800,- en twee met een waarde van € 600,-.

Meer informatie

Via www.leiderdorp.nl/vrijwilligersprijs vindt u meer informatie over de vrijwilligersprijs, zoals de voorwaarden en procedure.

vrijwilligers