Nieuwsbericht Vrijwilligersprijs 2018

Gepubliceerd op: 01 november 2017 11:50

Samen Leiderdorp

Bent u lid van een vrijwilligersorganisatie en vindt u dat uw organisatie of groep genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Of kent u een vrijwilligersorganisatie die genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Dan is dit uw kans!

De gemeente Leiderdorp waardeert de inzet van vrijwilligers en wil verschillende vrijwilligersorganisaties belonen met een prijs.

Meerwaarde voor Leiderdorp
Nadat alle aanmeldingen ontvangen zijn, zal een deskundige jury de aanmeldingen beoordelen. Bij de beoordeling wordt gelet op de meerwaarde van de organisaties voor de Leiderdorpse samenleving. De toetsingscriteria die worden gebruikt zijn: passie, verbinding en onderscheidend.

De drie winnaars van de Leiderdorpse vrijwilligersprijs 2018 krijgen tijdens de nieuwjaarsreceptie, op 6 januari 2018, een cheque uitgereikt van burgemeester Laila Driessen; één cheque met een waarde van € 800,- en twee met een waarde van € 600,-.

Voorwaarden voor aanmelding
• De vrijwilligersorganisatie moet actief zijn in de gemeente Leiderdorp.
• De vrijwilligersorganisatie moet minimaal 1 jaar actief zijn in het onbetaalde vrijwilligerswerk.
• Aanmelden doet u via dit formulier .
• Het aanmeldingsformulier moet uiterlijk 27 november 2017 zijn ingevuld

Aanmelden

Via dit formulier kunt u uw organisatie aanmelden.

Contact
Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met de Annelies Kooreman op telefoonnummer (071) 5454 803 of via e-mailadres a.kooreman@leiderdorp.nl
Via www.leiderdorp.nl/vrijwilligersprijs vindt u meer informatie over de vrijwilligersprijs, zoals de voorwaarden en procedure.