Nieuwsbericht Vrijwilligersprijs Leiderdorp 2020

Gepubliceerd op: 30 oktober 2019 06:00

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Leiderdorp. Zij zorgen dat verenigingen kunnen bestaan, activiteiten worden georganiseerd en er extra aandacht is voor degenen die dat nodig hebben.

Daarom reiken wij, ook dit jaar, drie vrijwilligersprijzen uit. Met de vrijwilligersprijs zetten wij inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreken wij onze waardering uit voor alle vrijwilligers die Leiderdorp nog mooier maken.

Heeft u dit jaar een mooi vrijwilligersinitiatief uitgevoerd?
Dan nodigen wij u van harte uit om uw initiatief aan te melden voor de Vrijwilligersprijs 2020. U kunt zich vanaf vrijdag 4 oktober aanmelden. Het aanmeldformulier vindt u op www.leiderdorp.nl/vrijwilligers of u kunt het formulier ophalen bij de balie van het gemeentehuis.

Beoordeling door jury
Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een jury bestaande uit leden die zich nauw betrokken voelen bij het vrijwilligerswerk in Leiderdorp. De jury let hierbij op de volgende criteria:

  • Verbinding: welke kanshebber is het beste in het met elkaar verbinden van mensen?
  • Passie: wie toont de meeste bevlogenheid, motivatie en het grootste doorzettingsvermogen?
  • Onderscheidend: waarin onderscheidt een initiatief zich positief van andere projecten?

Uitreiking Vrijwilligersprijs 2020 tijdens nieuwjaarsreceptie
De drie winnaars worden bekend gemaakt door burgemeester Laila Driessen tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari 2020 van 15.00 uur tot 17.00 uur in de Dorpskerk (Hoofdstraat 19). Iedereen is hierbij van harte welkom!

Voorwaarden voor aanmelding

  • Het initiatief moet minimaal één jaar actief zijn en door vrijwilligers zijn uitgevoerd;
  • Het initiatief moet schriftelijk of online aangemeld worden met het aanmeldingsformulier, te downloaden op de website of af te halen bij de receptie van het gemeentehuis;
  • Het aanmeldingsformulier moet uiterlijk 6 december 2019 zijn ingediend.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat op telefoonnummer (071) 5454 803 of via e-mailadres bestuurssecretariaat@leiderdorp.nl