Nieuwsbericht Wat vindt u van de weekmarkt aan de Santhorst?

Gepubliceerd op: 09 augustus 2016 16:15

Bezoekt u wel eens de weekmarkt aan de Santhorst? Of juist niet? Wij zijn in beide gevallen benieuwd naar uw mening! De gemeente wil onder andere inzicht krijgen in hoe vaak de weekmarkt bezocht wordt, waarom inwoners de weekmarkt bezoeken en wat zij graag terug zien op de weekmarkt. De uitkomsten van de peiling dienen als input om het beleid rond de weekmarkt beter aan te laten sluiten bij de behoeften van inwoners van Leiderdorp.

Naast de vragen over de weekmarkt, worden er ook enkele vragen gesteld over 'standplaatsen'. Hierbij gaat het om de losse verkoopkramen buiten de weekmarkt om aan bijvoorbeeld de Baanderij en het Statendaalder.

Met deze peiling willen wij achterhalen hoe vaak en waarom inwoners van Leiderdorp de weekmarkt bezoeken en welke ideeën inwoners zelf hebben over de invulling van de weekmarkt in Leiderdorp. Ook als u de weekmarkt niet (regelmatig) bezoekt, nodigen wij u van harte uit de vragenlijst in te vullen.

Doe mee met het burgerpanel
Alle inwoners van Leiderdorp kunnen meedoen met het burgerpanel. Op deze wijze krijgen wij inzicht in wat er speelt en wat Leiderdorpers belangrijk vinden. Deze informatie kunnen wij gebruiken bij het vormen van beleid. Meedoen is makkelijk: ga naar www.leiderdorppanel.nl en meld u direct aan. Vanaf 15 augustus tot en met 11 september kunt u deelnemen aan de peiling over de weekmarkt.

Burgerpanel