Nieuwsbericht Websites Centra voor Jeugd en Gezin vernieuwd

Gepubliceerd op: 18 april 2012 00:00

Nu nóg meer informatie en opvoedtips

De Centra voor Jeugd en Gezin in de regio Zuid-Holland Noord hebben hun websites vernieuwd. Zo is een voorleesfunctionaliteit ingebouwd en kan het lettertype worden aangepast. Via www.cjgleiderdorp.nl kun je direct je vraag stellen en gebruik maken van het elektronisch consult.

Het geven van informatie en advies aan ouders en opvoeders is één van de functies van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Je kunt er terecht met al je vragen over opvoeding en opgroeien. In het CJG werken verschillende professionals samen, zoals jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, maatschappelijk werkers en pedagogen. Het CJG geeft kosteloos advies en helpt je waar nodig bij het zoeken naar mensen of instanties die jou en je kind(eren) verder kunnen helpen.

Voor jongeren (12-23 jaar) is er de speciale jongerenwebsite www.hoezitdat.info. Jongeren vinden hier antwoorden op belangrijke vragen of praktische oplossingen voor een probleem. 

De Centra voor Jeugd en Gezin in de regio zijn ook telefonisch bereikbaar. Je kunt contact opnemen via 088 – 254 23 84 (088 - CJGADVIES).

CJG