Nieuwsbericht Werk aan kruispunten Engelendaal gestart

Gepubliceerd op: 24 maart 2015 21:40

 Engelendaal

150323 Kruispunt Van der Havelaan - 2

 

Op 23 maart is BAM Infra bv begonnen met herinrichting van het kruispunt Van der Havelaan-Rietschans. De werkzaamheden duren tot 13 april.

Omleidingen

  • Van 30 maart tot en met 7 april is de kruising Van der Havelaan - Engelendaal afgesloten voor verkeer. Verkeer wordt omgeleid via de Meerburglaan - Buitenhoflaan. Van 7 april tot en met 13 april is het niet mogelijk om vanaf de Van der Havelaan de Engelendaal op te rijden. Andersom kan wel.
  • Van 7 april tot 13 april werkt de aannemer aan de kruising Rietschans - Engelendaal. De kruising Rietschans wordt tijdens de werkzaamheden niet afgesloten.
  • Van 30 maart tot 13 april kan verkeer op Engelendaal vanaf de Persant Snoepweg niet links afslaan richting Rietschans. Het verkeer wordt omgeleid via de Oude Spoorbaan. Verkeer voor het bedrijventerrein De Baanderij vanuit Leiden wordt zo veel mogelijk via de bypass geleid.

Wij verzoeken u

  • de werkzaamheden met lage snelheid te passeren, voor uw veiligheid en die van de wegwerkers
  • als het even kan de route buitenom Leiderdorp te gebruiken

Dank voor uw medewerking!

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over de uitvoering van de werkzaamheden? Neemt u dan contact op met het uitvoeringsteam van BAM Infra bv via Engelendaal@bamwegen.nl. Of per telefoon 06 12 62 36 29. Het uitvoeringsteam houdt iedere woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur spreekuur voor de omgeving in de directiekeet op de parkeerplaats in park de Houtkamp, zijde Engelendaal. U kunt zonder afspraak binnenlopen.

Meer informatie
Wie op de hoogte wil blijven van de werkzaamheden aan Engelendaal, kan zich aanmelden voor de tweewekelijkse nieuwsbrief van BAM via engelendaal@bamwegen.nl. U kunt de aannemer ook volgen op Twitter: @BAMEngelendaal. Of kijk op www.leiderdorp.nl/engelendaal voor meer informatie.

150323 Wethouder start werk Engelendaal
Wethouder Kees Wassenaar geeft startsein voor werkzaamheden Engelendaal. Foto J.P. Kranenburg.