Nieuwsbericht Werken aan de bereikbaarheid van de Leidse Agglomeratie

Gepubliceerd op: 15 mei 2013 00:00

Uitnodiging tweede sessie AggloLAB op dinsdag 21 mei

Hoe blijft de Leidse Agglomeratie goed bereikbaar? Die vraag staat centraal in de Verkenning LAB071 (Leidse Agglomeratie Bereikbaar), een gezamenlijk project dat de gemeenten Leiden en Leiderdorp eind 2012 zijn gestart. Op dinsdag 21 mei vindt de tweede sessie van AggloLAB plaats. U bent van harte uitgenodigd.

In AggloLAB denken specialisten van de gemeenten samen met inwoners, ondernemers en andere geïnteresseerden na over dit vraagstuk. Op 24 april vond de eerste sessie plaats. Die ging over de ambities en knelpunten van de Leidse regio. Op 21 mei houden we een tweede sessie. Dan horen we graag uw mening over de definitieve probleemstelling en bespreken we aan welke criteria volgens u de oplossingen moeten voldoen. Wij verwelkomen u graag op dinsdag 21 mei om 19.15 uur in het Scheltemacomplex, Marktsteeg 1 te Leiden. Inloop is vanaf 19.00 uur.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op www.leiden.nl/LAB071 voor meer informatie. U kunt zich nu vast aanmelden voor deze sessie. Stuur een mail naar LAB071@leiden.nl met uw naam en telefoonnummer. Ook als u de eerste sessie niet heeft kunnen bijwonen, bent u van harte welkom!