Nieuwsbericht Werkzaamheden aan de Doeshaven

Gepubliceerd op: 13 oktober 2010 00:00

Deze week zijn de voorbereidende werkzaamheden begonnen voor de 2e fase van het dempen van een deel van de Doeshaven. Hiervoor wordt zand gebruikt dat vrij is gekomen bij de aanleg van de verdiepte ligging. Het zand wordt gedeeltelijk aangevoerd via de zandtransportleiding en gedeeltelijk met zandtransportwagens. Vanaf 25 oktober 2010 start het dempen van een deel van de Doeshaven, de klus zal naar verwachting voor de kerstperiode zijn afgerond. Het Weteringpark blijft bereikbaar.

Werkzaamheden in de Dwarswatering
Medio oktober start het heiwerk van de middenpijler van de nieuwe brug over de Dwarswatering. Door deze werkzaamheden is de doorvaart bij de A4 brug over de Dwarswatering vanaf 18 oktober tot en met 12 november gestremd.

Nachtafsluiting afrit 7 Zoeterwoude
In verband met asfalteerwerkzaamheden is afrit 7 (Zoeterwoude, Leiden, Voorschoten)  van Rijksweg A4 van vrijdag 15 oktober 22.00 uur tot en met zaterdag 16 oktober 09.00 uur voor verkeer vanuit Amsterdam afgesloten. Het verkeer wordt met borden omgeleid via de afritten 6a (Leiden-Oost) en 8 (Leidschendam).

Meer informatie
Als u vragen heeft over de verbreding van de A4 kunt u bellen naar de Centrale Informatielijn 0900 – 444 33 22. Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden, kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die de aannemer namens Rijkswaterstaat uitgeeft door een e-mail te sturen naar: nieuwsbrief.A4BL@bamciviel.nl. Of kijk op: www.rijkswaterstaat.nl/A4 of de website van de gemeente.