Nieuwsbericht Werkzaamheden aan de Zijldijk

Gepubliceerd op: 27 mei 2021 10:05

Op 27 mei start de gemeente Leiderdorp met onderhoud aan de Zijldijk tussen de Nieuweweg en gemeentegrens met Kaag en Braassem. De bovenste laag van het asfalt wordt deels vervangen. Zwammerdam Grond & Wegen B.V. voert de werkzaamheden namens de gemeente uit. In dit bericht leest u over de werkzaamheden en wat deze werkzaamheden voor u betekenen. 

Bewonersbrieven over deze werkzaamheden zijn per ongeluk aan de verkeerde kant van de Zijldijk bezorgd. Onze excuses voor het ongemak.

De werkzaamheden
Op 27 en 28 mei worden er freeswerkzaamheden aan de weg uitgevoerd. Op 31 mei en 1 juni wordt de weg geasfalteerd. Daarna vinden er nog kleine werkzaamheden plaats. Hierbij zijn de woningen niet altijd goed bereikbaar, wij zullen er alles aan doen om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u specifieke vragen over de uitvoering van de werkzaamheden, neemt u dan contact op met Boele Dengering, uitvoerder van Zwammerdam. Grond & Wegen B.V. Boele is te bereiken op het telefoonnummer 06-53754936 en op e-mailadres bdengering@zwammerdamgroep.nl.