Nieuwsbericht Werkzaamheden Leiderdorp

Gepubliceerd op: 11 september 2019 08:45

Werkzaamheden Spanjaardsbrug
Voor de werkzaamheden aan de Spanjaardsbrug geldt een stremming van het gemotoriseerde verkeer (auto, bus en vrachtwagen) van 6 september 9.30 uur tot uiterlijk 23 september 05.00 uur. Fietspadverkeer en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de brug.

Herinrichting Hoogmadeseweg van start
De herinrichting van de Hoogmadeseweg tussen de rotonde en de Simon Smitweg start op 16 september 2019. Met de herinrichting wordt de Hoogmadeseweg een erftoegangsweg van 30 km/u conform de richtlijnen van duurzaam veilig, waarbij de fietspaden ook vernieuwd worden. De fietspaden worden voorzien van betonnen elementen die duurzaam zijn en meer rijcomfort bieden.

Naast de herinrichting van de Hoogmadeseweg wordt ook groot onderhoud aan de riolering uitgevoerd. Bij de ontwerpen van de herinrichting van de Hoogmadeseweg is de directe omgeving in 2017 betrokken geweest. Hieruit is een definitief ontwerp gekomen. Dit ontwerp en de planning kunt u inzien op www.leiderdorp.nl/hoogmadeseweg.

Werkzaamheden nabij Zijlbrug
Van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 september vinden werkzaamheden plaats nabij de Zijlbrug, onderzijde weg. Er wordt een kabelgoot aangelegd, hiervoor moeten wegdelen afgezet worden. De weg blijft wel toegankelijk voor verkeer. Verkeer wordt om-en-om geleid met verkeersregelaars. Buiten werktijden is weg gewoon toegankelijk.