Nieuwsbericht Werkzaamheden Vronkenlaan, Laan van Ouderzorg en Splinterlaan

Gepubliceerd op: 04 november 2014 11:45

Werkzaamheden schoolzone Gomarussschool Vronkenlaan

Vanaf 5 november starten de werkzaamheden van een schoolzone bij de Gomarusschool. De Vronkenlaan blijft open voor het verkeer. Er geldt een snelheidsrestrictie.

Update werkzaamheden Laan van Ouderzorg

Op de Laan van Ouderzorg wordt hard gewerkt om de weg weer zo snel mogelijk open te krijgen. Binnenkort worden de verkeerslichten verwijderd. De weg moet voorzien worden van een nieuwe laag asfalt. Bij slecht weer kan dit uitgesteld worden. Ook wordt het kruispunt Van der Valk Boumanweg opnieuw geasfalteerd. Hiervoor wordt het kruispunt tijdelijk afgesloten. Ook deze werkzaamheden zijn weersafhankelijk.

Update werkzaamheden Splinterlaan

De werkzaamheden aan de Splinterlaan zijn uitgesteld naar begin volgend jaar. De werkzaamheden op de Laan van Ouderzorg zijn iets uitgelopen. In verband met de weersomstandigheden en feestdagen is ervoor gekozen om niet alvast een begin te maken met de bestratingswerkzaamheden.

Via www.facebook.com/gemeenteleiderdorp, www.twitter.com/leiderdorpinfo, www.leiderdorp.nl, en Gemeente aan Huis houden wij u op de hoogte van de start en ontwikkelingen van bovengenoemde werkzaamheden.