Nieuwsbericht Wie kiest u als de ondernemer van 2011?

Gepubliceerd op: 31 augustus 2011 00:00

De gemeente Leiderdorp en de Leiderdorpse Ondernemers Vereniging (LOV) reiken in 2012 weer de Leiderdorpse Ondernemersprijs uit. Deze prijs wordt elke twee jaar toegekend aan een Leiderdorpse ondernemer, onderneming of organisatie met commerciƫle activiteiten die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt of een bijzondere prestatie heeft geleverd. Bij deze editie worden twee prijzen uitgereikt; een prijs voor de beste detaillist en een prijs voor het beste bedrijf. In januari 2012 vindt de uitreiking plaats. De LOV en gemeente nodigen u graag uit kandidaten voor te dragen. Dit kunt u nog doen tot 25 september aanstaande!

Wie komt in aanmerking?

Iedere ondernemer, onderneming of organisatie die in Leiderdorp is gevestigd en ten minste drie jaar bestaat, komt voor de Ondernemersprijs in aanmerking.

Wie kiest de winnaar?

Een speciaal daarvoor ingerichte commissie bepaalt de uiteindelijke winnaar. Dat gebeurt na onderzoek van alle voordrachten en na overleg met het college van burgemeester en wethouders van Leiderdorp. De commissie bestaat uit de heer H. Zilverentant (wethouder economische zaken), de heer W. Laman (voorzitter Leiderdorpse Ondernemers Vereniging), mevrouw A. den Breejen (Kamer van Koophandel Leiden) en de heer M. Neve (notaris te Leiderdorp).

Doe een voordracht
Weet u een kandidaat die de Ondernemersprijs verdient, dan kunt u uw stem uitbrengen op www.lovleiderdorp.nl.
Uw voordracht wordt vertrouwelijk behandeld.