Nieuwsbericht Wij gaan GOED! U ook?

Gepubliceerd op: 21 augustus 2018 17:20

Misschien heeft u ze al gezien op de borden langs Engelendaal. Patrick, Richard, Machteld en Patrick zijn al GOED bezig. Zij zijn EnergieAmbassadeur en helpen u graag bij het nemen van maatregelen in en om uw huis.

Kijk voor alle EnergieAmbassadeurs in Leiderdorp op goedleiderdorp.nl.

De komende weken stellen wij alle EnergieAmbassadeurs aan u voor. Deze week vertelt Patrick Ploeg waarom het belangrijk is om GOED om te gaan met energie en wat u zelf kunt doen.


"Ik volg met grote interesse de technologische ontwikkelingen die onze huizen nu en in de toekomst slim maken en pas dit ook zelf in mijn huis toe. De snelle ontwikkelingen in de IT helpt Duurzaamheid voor onze huizen naar een hoger plan te trekken. Denk aan het toepassen van slimme LED verlichting, detectie van beweging en (op afstand) slim besturen van onze verwarming, zonnepanelen, verlichting, huisbeveiliging en centrale afzuigsystemen.

Ik inspireer graag mijn dorpsgenoten en draag hiermee mijn steentje bij aan een Duurzaam Leiderdorp.
Op 20 september organiseren wij onze tweede informatie avond. Dit keer hebben we gerenommeerde leveranciers uit onze omgeving uitgenodigd die ons meer komen vertellen over diverse duurzaamheidsoplossingen voor de woningen in onze wijk. Kijk voor meer informatie op goedleiderdorp.nl!"

Patrick Ploeg