Nieuwsbericht Wij gaan GOED! U ook?

Gepubliceerd op: 30 augustus 2018 15:50

Misschien heeft u ze al gezien op de borden langs de Engelendaal. Patrick, Richard, Machteld en Patrick zijn al GOED bezig. Zij zijn EnergieAmbassadeur en helpen u graag bij het nemen van maatregelen in en om uw huis. Kijk voor alle EnergieAmbassadeurs in Leiderdorp op goedleiderdorp.nl.

De komende weken stellen wij alle EnergieAmbassadeurs aan u voor. Deze week vertelt Machteld van Goozen waarom het belangrijk is om GOED om te gaan met energie en wat u zelf kunt doen.

"Mijn man heb ik hebben vorig jaar samen een leuk huis gekocht in de Binnenhof. Omdat het een jaren '70 huis is valt er nog veel te verduurzamen. We zijn druk bezig met de eerste stap: uitzoeken hoe we het huis kunnen isoleren om de warmte binnen te houden. Niet alleen duurzaam maar ook ons wooncomfort verbetert hierdoor aanzienlijk. En als beloning ook nog eens een lagere energierekening, wat ons betreft een win-win situatie. In de nabije toekomst willen we ook graag onze eigen energie gaan opwekken met zonnepanelen op ons dak. Ik ben EnergieAmbassadeur geworden omdat ik graag onze opgedane kennis en ervaring wil delen met mijn mede-Leiderdorpers."

machteld

Fotograaf: Monica Stuurop