Nieuwsbericht Wij gaan GOED! U ook?

Gepubliceerd op: 05 september 2018 18:05

Misschien heeft u ze al gezien op de borden langs de Engelendaal. Patrick, Richard, Machteld en Patrick zijn al GOED bezig. Zij zijn EnergieAmbassadeur en helpen u graag bij het nemen van maatregelen in en om uw huis op het gebied van energiebesparing en duurzame opwekking.

Kijk voor alle EnergieAmbassadeurs in Leiderdorp op goedleiderdorp.nl.
Komende weken stellen wij een aantal EnergieAmbassadeurs aan u voor. Deze week vertelt Richard Hilhorst waarom het belangrijk is om GOED om te gaan met energie en wat u zelf kunt doen.

"Ik ben al een ruim aantal jaren bezig om mijn huis duurzaam te maken. Ik vind het leuk om mijn kennis en energie te delen met andere mensen in mijn wijk om hun ook te inspireren tot duurzamer te wonen. In het voorjaar hebben we onze eerste wijkbijeenkomst gehouden voor het Heerlijk Recht met sprekers uit de wijk, die vertelden wat zij hebben gedaan aan duurzaamheid. Meer dan 50 bewoners kwamen op deze avond af. In het najaar gaan we een avond (20 september in het gemeentehuis) organiseren met leveranciers die toegesneden oplossingen aanbieden voor de woningen in onze wijk. Hopelijk weer een grote opkomst."

richard