Nieuwsbericht Wij zoeken een cultuurcoach voor Expeditie Verwondering

Gepubliceerd op: 18 december 2019 13:10

Als je op een sport wilt, is er voor de kinderen in de meeste wijken van alles mogelijk. Maar wat nou als je het leuk vindt om je bezig te houden met cultuur, natuur, wetenschap, technologie of duurzaamheid? Binnen deze onderwerpen is er voor kinderen veel minder te doen.

Met Expeditie Verwondering willen we kinderen in Leiderdorp hier de mogelijkheid voor bieden. Dit doen we door een netwerk te realiseren waarbinnen kinderen aan de slag kunnen met hun interesse of passie: een leerecosysteem in drie stappen:
1. Kennismaken onder schooltijd met verschillende onderwerpen;
2. Buiten schooltijd verdiepen in onderwerp van hun keuze;
3. Lid worden van een club, of een club oprichten.

Wat ga je doen?
Wij zoeken iemand die 8 uur in de week zou willen werken als cultuurcoach voor de duur van een jaar. Als cultuurcoach stel je een werkgroep samen. Deze werkgroep gaat samen met jou op basis van de wensen en interesses van de kinderen op zoek naar aanbieders van activiteiten voor kinderen. De kinderen krijgen de kans om zich in 3 stappen te verdiepen in het onderwerp van hun keuze.

Wat breng je mee?
Je hebt ten minste HBO werk- en denkniveau, een relevante opleiding in kunst- en cultuur mét didactische aantekening. Je beschikt ook over aantoonbare affiniteit met Leiderdorp.

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar Mirjam Spoelstra mirjam@cultuureducatiegroep.nl. Kijk op www.leiderdorp.nl/expeditieverwondering voor meer informatie.