Nieuwsbericht Wijkwandelingen door de wijk Buitenhof

Gepubliceerd op: 05 oktober 2011 00:00

Wat zijn de pluspunten in uw buurt en wat ervaart u als minder positief? U kunt het woensdag 12 oktober zelf vertellen aan de burgemeester en de wethouders van Leiderdorp tijdens de wandeling door de wijk Buitenhof.

Het programma voor de wijkwandelingen wordt samengesteld door leden van het wijkoverleg, bewoners en de wijkregisseur van de gemeente. U bent van harte uitgenodigd met het college mee te wandelen! Op woensdag 12 oktober staat het bezoek van het college gepland in een deel van de wijk Buitenhof. De wandeling start om 15.30 uur in gebouw de Ommedijk, restaurant de Dijk, Ommedijk 120.  Het tweede deel van de wijk Buitenhof staat gepland op woensdag 26 oktober.

Meer informatie over de route en het verzamelpunt wordt gepubliceerd in de week voorafgaand aan de wandeling.

Route wijkbezoek 12 oktober

Ommedijk - Gor Gordijnsingel -  W.F. Hermanszijde -  Jan de Hartogplein - Guus Kuijerzijde - Buitenhoflaan - Zomerkade - Lentekade – Godfried Bomanstraat - Muzenlaan – Willem Pijperstraat – Hendrik Andriessenstraat - Wagenaarstraat – Willem van Otterloostraat Hans Vonkstraat – Eduard van Beinumsingel - Jaap ter Haarsingel - Gor Gordijnsingel (Ommedijk)

Het programma en de data van de overige wijkwandelingen vindt u op hier .
U kunt zich voor de wijkwandeling aanmelden bij wijkregisseur Carla Rijling: tel: (071) 54 58 573 of email crijling@leiderdorp.nl