Nieuwsbericht Winkelochtend in Winkelhof

Gepubliceerd op: 28 oktober 2015 09:20

Op woensdag 4 november wordt in Winkelhof voor de vijftiende keer een speciale winkelochtend voor ouderen en mensen met een functiebeperking georganiseerd. De winkelochtend begint om 9.30 uur en duurt tot 12.00 uur. Het doel is om mensen die niet meer zelfstandig kunnen winkelen deze ochtend wat extra's te bieden. Er zijn vrijwilligers aanwezig om mensen te begeleiden, te informeren of anderszins bij te staan.

Omdat de 15e keer extra feestelijk is wordt de winkelochtend dit jaar geopend door de burgemeester, Laila Driessen, en treedt het koor Young @ Heart op. Verder zijn er zoals ieder jaar informatiekraampjes en is er entertainment. Diverse winkeliers zorgen voor extra activiteiten en aanbiedingen en Winkelhof biedt ouderen en mensen met een functiebeperking gratis koffie met iets lekkers aan.

Leerlingen van de 3e klassen VMBO en HAVO van het Visser 't Hooft Lyceum Leiderdorp zijn in het kader van hun maatschappelijke stage aanwezig om hand- en spandiensten te verlenen. Zij kunnen mensen begeleiden of iemand in een rolstoel duwen.

De winkelochtend wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van Fonds 1818, Fonds Sluyterman van Loo en het VSB Fonds. Wilt u graag komen, maar heeft u begeleiding nodig? U kunt dan uiterlijk 2 november contact opnemen met Stichting Pluspunt, via telefoonnummer 541 35 36 (op werkdagen tussen 9 en 12 uur).