Nieuwsbericht Woonzicht en Woonmarkt Rijnstreek worden WoningNet Holland Rijnland

Gepubliceerd op: 14 maart 2014 00:00

WoningNet logo

Vanaf 1 april kunt u nog makkelijker een woning zoeken via www.woningnethollandrijnland.nl. Deze website geeft een duidelijk overzicht van het woningaanbod van 19 corporaties in de regio. De nieuwe site vervangt de websites van Woonzicht en Woonmarkt Rijnstreek. De laatste twee weken van maart (19 – 31 maart) worden dan ook alle gegevens overgezet naar het nieuwe systeem. Hierdoor is in deze periode geen woningaanbod.

WoningNet Holland Rijnland biedt u veel voordelen:

  • Ruim 60.000 woningen in 14 gemeenten
  • Verdeling van de woningen is op basis van inschrijftijd (woonwaarde bij Woonzicht wordt automatisch omgezet naar inschrijftijd)
  • U kunt uw persoonlijke woonwensen aangeven
  • U ontvangt wekelijks per e-mail het woningaanbod dat bij uw wensen past
  • Inschrijfkosten en verlengingskosten zijn slechts €10,- per jaar

Brief met inloggegevens
Alle woningzoekenden die ingeschreven staan bij Woonzicht of Woonmarkt Rijnstreek ontvangen eind maart een persoonlijke brief met hun inloggegevens. Hiermee kunnen zij op www.woningnethollandrijnland.nl hun gegevens controleren, persoonlijke woonwensen aangeven en natuurlijk reageren op een leuke huurwoning.

WoningNet - kaart HR

De woningen in de voormalige gemeente Boskoop worden voorlopig nog op de huidige manier verdeeld en vallen dus buiten WoningNet Holland Rijnland.