Nieuwsbericht Workshop Vogelhuisjes maken

Gepubliceerd op: 17 oktober 2012 00:00

vogelhuisje

Je bepaalt zelf hoe de ideale schuilplek voor mus of mens er uit zou kunnen zien. Met hout, plastic, rubber, touwtjes en spijkers maak je je eigen vogelhuisje of miniatuur hut.

Beeldend kunstenares Petra Knötschke begeleidt deze creatieve workshop voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De workshop is zondag 21 oktober, van 14.00 tot 16.30 uur in het Milieu Educatief Centrum (MEC) “De Sterrentuin”.

Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen aan de workshop, dus geef je snel op. Via mec@natuureducatie.nl kun je je aanmelden en de deelname is gratis.

Rondleiding langs kunstwerken

Voor de geïnteresseerden voor kunst in de heemtuin vindt op deze dag ook een rondleiding plaats. Aris de Bakker, projectleider van de tentoonstelling, neemt u dan mee langs de kunstwerken in de Heemtuin. De rondleiding vindt plaats van 15.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen zich verzamelen bij de ingang van de Heemtuin nabij de Kinderboerderij aan de Van Diepeningenlaan. Er is een maximum van 20 deelnemers. Deelname is gratis. Aanmelden kan via info@kunstindeheemtuin.nl.