Nieuwsbericht Zonde van het geld

Gepubliceerd op: 09 februari 2011 00:00

Iedere donderdagochtend moet de gemeente Leiderdorp auto’s weg laten slepen die in de weg staan voor de markt bij winkelcentrum Santhorst. Het kost de eigenaar van de auto maar liefst  € 242,--  om zijn voertuig weer terug te krijgen bij het bergingsbedrijf aan de Amphoraweg 11 in Leiden.

Tijdelijk parkeerverbod
Op marktdagen geldt een tijdelijk parkeerverbod bij Santhorst. Dit staat met verkeersborden aangegeven. De parkeervakken aan de Van Diepeningenlaan zijn op donderdag niet toegankelijk. Op woensdagavond kan er wel geparkeerd worden, mits automobilisten donderdagochtend vóór 6.00 uur vertrekken. Motorvoertuigen die er dan nog staan, worden weggesleept. Op genoemde tijden is het ook niet mogelijk om van de Van Diepeningenlaan naar de Laan van Ouderzorg en visa versa te rijden.

De parkeerplaatsen buiten het marktterrein zijn gewoon te gebruiken. De twee gehandicaptenparkeerplaatsen binnen het marktterrein komen daarentegen te vervallen op marktdagen. Gehandicapten kunnen gebruik maken van de twee gehandicaptenparkeerplaatsen direct buiten het marktterrein. Op marktdagen is daar nog een extra gehandicaptenparkeerplaats aan toegevoegd.

Vragen?
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de afdeling handhaving en toezicht, tel. (071) 54 58 500.