Nieuwsbericht Zonnepanelen Check

Gepubliceerd op: 22 juni 2016 13:10

De zomer is net van start gegaan en dat betekent dat er volop geprofiteerd kan worden van zonne-energie. Heeft u er wel eens over nagedacht om eigen energie op te wekken? De gemeente helpt en adviseert bij het beoordelen of het plaatsen van zonnepanelen een interessante en rendabele maatregel is voor uw woonsituatie.

Zonnepanelen check
Doe de check op de website van het Duurzaam Bouwloket: www.duurzaambouwloket.nl/zonnepanelen. Hier kunt u een informatieverzoek achterlaten, waarna u door een onafhankelijk adviseur geheel gratis wordt geholpen. Zo komt u er achter of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en ontvangt u praktische informatie over de werking en het rendement van zonnepanelen. Het Duurzaam Bouwloket helpt u ook bij het zoeken naar een betrouwbaar gecertificeerd bedrijf en het beoordelen van offertes.

Btw-teruggave zonnepanelen
Zonnepanelen zijn extra interessant omdat u de btw op de aanschaf en installatie terug kunt vragen van de Belastingdienst. Via het Duurzaam Bouwloket kunt u een stappenplan ontvangen waarin precies staat beschreven hoe dit werkt.

Kijk voor meer informatie op www.duurzaambouwloket/zonnepanelen.