De gemeente gaat in Patrimoniumpark het riool vervangen. Tegelijk worden dan ook andere zaken aangepakt. Het gaat om de herinrichting van de straat, de speelplaats en extra te creƫren parkeerplaatsen. De werkzaamheden starten op 27 februari 2023.

Aannemer

Het bedrijf CMD VOF uit Maassluis gaat de werkzaamheden uitvoeren. Voor de werkzaamheden starten neemt een medewerker van het CMD contact met u op. Voor de start van de werkzaamheden wordt er een bouwkundige opname gemaakt van uw woning. Hierover ontvangt u van de aannemer nog een brief, met daarin de vraag om een afspraak te maken.

De bouwkundige opnames worden gemaakt door:
Fides Expertise BV.
Vismarktstraat 18
4931 AZ Geertruidenberg

Telefoonnummer: 0162 744 048
E-mailadres: binnendienst@fides-expertise.nl

Bereikbaarheid

Patrimoniumpark is tijdens de werkzaamheden slecht bereikbaar. Ook kunt u niet parkeren in de straat. De aannemer biedt een alternatieve parkeermogelijkheid, bij Achthovenerweg 25. De woningen blijven met behulp van loopplaten bereikbaar en er komt een laad- en losplek aan het begin van de straat.

Toezichthouder werkzaamheden

Ron van der Meer van de gemeente Leiderdorp begeleidt de werkzaamheden. Hij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente, 071 545 85 00.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met door een mail te sturen naar info@leiderdorp.nl. In het onderwerp van de e-mail kunt u noemen: Herinrichting Patrimoniumpark.

Documenten

Presentatietekening