De gemeente gaat in Patrimoniumpark het riool vervangen. Tegelijk wordt dan ook andere zaken aangepakt. Het gaat om de herinrichting aan begin en einde van de straat, mogelijk een drempel in de Achthovenerweg en extra te creƫren parkeerplaatsen. Deze werkzaamheden staan gepland voor het eerste kwartaal van 2022. Een en ander is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het is mogelijk dat deze het noodzakelijk maken de werkzaamheden te verplaatsen naar een volgend kwartaal. We houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen. Het ontwerp is gemaakt door een ingenieursbureau. Die hebben gekeken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de wetten en richtlijnen. Waar u op kunt reageren is het parkeren aan het einde van de straat. De inrichting van de straat staat vast.

Bereikbaarheid

Patrimoniumpark zal tijdelijk de werkzaamheden slecht bereikbaar zijn en er zullen geen parkeermogelijkheden in de straat zijn. Daar proberen we een oplossing voor te vinden. Tijdens de avond willen we het met u hebben waar u uw auto kunt parkeren tijdens de werkzaamheden. De huizen zullen met behulp van loopplaten bereikbaar blijven.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met door een mail te sturen naar info@leiderdorp.nl. In het onderwerp vermelden: herinrichting Patrimoniumpark.

Documenten
Presentatietekening