Artikel Geldzorgen

Heeft u financiƫle problemen? Met de juiste hulp komt u sneller uit de zorgen en heeft u weer rust. Heeft u (nog) geen schulden maar wel geldzorgen? Of heeft u vragen over geld? Dan kunt u bij Incluzio Leiderdorp of bij de Stadsbank in Leiden terecht.

Incluzio
Met betaalproblemen of een betalingsachterstand kunt u contact opnemen met Incluzio Leiderdorp. Ook wanneer u hulp wenst bij het doen van uw aangifte bij de belastingdienst kunt u bij Incluzio Leiderdorp terecht.
Iedere woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur heeft Incluzio Leiderdorp een inloopspreekuur in Dwars (Bloemerd 1C). U kunt ook telefonisch of per mail contact opnemen met de budgetcoach Liesbeth Kronenburg via LKronenburg@incluzio.nl of 06-83117354.

De Stadsbank
Heeft u schulden? Of wilt u er juist voor zorgen dat u geen schulden krijgt? Schuldhulpverlening helpt om schulden op te lossen. En schuldhulpverlening is er ook voor om te zorgen dat u geen schulden krijgt. De gemeente Leiden voert de schuldhulpverlening uit voor de gemeente Leiderdorp. Op deze pagina vindt u informatie en u kunt zich aanmelden voor schuldhulpverlening.

Eerste hulp bij geldzorgen
Een kleine betalingsachterstand kan snel een grote schuld worden. De Stadsbank werkt samen met Incluzio, woningbouwverenigingen, zorgverzekeraars en water- en energiebedrijven om ervoor te zorgen dat uw kleine schuld geen grote zorg wordt. Lees meer informatie op deze website.

Handige links