Artikel Vrijwilligersprijs 2019

Bent u lid van een vrijwilligersorganisatie en vindt u dat uw organisatie genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Of kent u een vrijwilligersorganisatie die genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Dan is dit uw kans! De gemeente Leiderdorp waardeert de inzet van vrijwilligers en wil verschillende vrijwilligersorganisaties belonen met een prijs.

Wat is het en voor wie?
Met de vrijwilligersprijs zetten we inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreken we onze waardering uit voor alle vrijwilligers.
We reiken drie prijzen uit. Er is een cheque van € 800 euro en twee van € 600 euro.
De winnaars van de Leiderdorpse vrijwilligersprijs 2019 mogen tijdens de nieuwjaarsreceptie de cheque in ontvangst nemen uit handen van de burgemeester.

Voorwaarden voor aanmelding

  • De vrijwilligersorganisatie moet actief zijn in de gemeente Leiderdorp.
  • De vrijwilligersorganisatie moet minimaal 1 jaar actief zijn in het onbetaalde vrijwilligerswerk.
  • De aanmelding geschiet middels het aanmeldingsformulier, die is hier is te downloaden of af te halen bij de receptie van het gemeentehuis.
  • Het aanmeldingsformulier moet uiterlijk 6 december 2018 worden gemaild naar bestuurssecretariaat@leiderdorp.nl

Categorieën
Bij de beoordeling wordt gelet op de meerwaarde van de organisaties voor de Leiderdorpse samenleving. De toetsingscriteria die worden gebruikt zijn: verbinding, passie en onderscheidend.

  • Verbinding:  Welke kanshebber is het beste in het met elkaar verbinden van mensen?
  • Passie: Wie is het toont de meeste bevlogenheid, motivatie en doorzettingsvermogen. Onderscheidend: Waarin onderscheidt een initiatief zichzelf positief van andere projecten?

Aanmelden en beoordeling
Vindt u dat uw organisatie genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Of kent u een organisatie die genomineerd moet worden voor de vrijwilligersprijs? Vul dan het aanmeldingsformulier in en stuur deze voor december 2018 naar bestuurssecretariaat@leiderdorp.nl. De aanmeldingen worden beoordeeld door een deskundige jury.

Prijzen en uitreiking
De winnaars van de Leiderdorpse vrijwilligersprijs 2019 worden tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2019 bekend gemaakt.

Contact
Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat op telefoonnummer (071) 5454 803 of via e-mailadres bestuurssecretariaat@leiderdorp.nl