Artikel Ondernemersloket

Voor vragen kunt u contact opnemen door middel van het contactformulier of door te mailen naar info@leiderdorp.nl.

Van harte welkom op het digitale ondernemersloket van gemeente Leiderdorp. Hier kunt u terecht voor nieuws en informatie over ondernemen in de gemeente. Mocht u antwoord op uw vraag niet vinden, heeft u een idee of wilt u bijvoorbeeld een afspraak maken, neem dan contact op met het ondernemersloket.

De contactpersoon voor bedrijven is de heer A. Boersma. Bij hem kunt u terecht voor vragen die te maken hebben met ondernemen en de economie in Leiderdorp. Hij denkt met u mee en brengt u in contact met de juiste medewerkers.

Enquête
Bent u tevreden over onze dienstverlening aan u als ondernemer? We vinden het als gemeente belangrijk om te weten of wij met ons beleid nog op de goede weg zitten. Ook willen we weten hoe ondernemers aankijken tegen onze dienstverlening via het Ondernemersloket.

Daarom doen we als gemeente mee aan het onderzoek 'MKBvriendelijkste gemeente 2020'. Ondernemers kunnen van 14 september tot en met 18 oktober een digitale enquête invullen, via deze link. Wilt u deze invullen? Alvast bedankt!