Artikel Doeshavenconcert 2018

De gemeente Leiderdorp en Doeshaven organiseren het vierde Doeshavenconcertmuziek. Op vrijdagavond 6 juli vanaf 20.30 uur (voorprogramma start om 19.00 uur) kunt u in de Doeshaven vanaf uw boot genieten van een avond vol muziek. Poster Doeshavenconcert
Een keur aan artiesten verzorgt een spectaculaire openingsact en een avond met muziek- en dansoptredens. Op de kade is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (neem uw eigen stoel mee). Het Doeshavenconcert is gratis toegankelijk, maar wees op tijd.

Het programma Doeshavenconcert 2018
Optredens van (onder voorbehoud):
Vanaf 19.30 uur - Voorprogramma met jonge artiesten
Spectaculaire openingsact en sluiting
Tamarco
Young@Heart
Songs2Sing
ID Dance Factory
Doeshavenkoor

Het Doeshavenconcert is mede mogelijk gemaakt door:
Pracht B.V., Du Prie, De Brasserie Groep, Van Leeuwen Vastgoed, Rabobank, Winkelhof, LOV, Praxis Leiderdorp, Hollandsche Tuyn, Barendse Loodgieters, Randstad Electrotechniek, Spelt BV, Oranjevereniging Leiderdorp, Fonds 1818 en Hoogheemraadschap van Rijnland, Autoservice Achthoven en Sportfondsen Leiderdorp B.V.

Nieuw logo Doeshavenconcert
Vanaf deze editie heeft het Doeshavenconcert een eigen logo. Herkenbaar en niet te missen. Het geeft weer hoe het Doeshavenconcert is; gezellig, warm, vrolijk, best professioneel maar geen Prinsengracht concert, het is voor iedereen en door dorpsgenoten. Een hele leuke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en meezingen mag!

logo Doeshavenconcert
 

 

 

 

Klik op de afbeelding voor het programmaboekje