Op zoek naar Kamers met Aandacht in de regio Leiden

foto van 2 jongvolwassenen en een hond

De toenemende woningnood is een groot probleem. En al helemaal voor jongeren die niet kunnen terugvallen op een sociaal netwerk, bijvoorbeeld wanneer ze uitstromen uit de jeugdzorg en voor het eerst op eigen benen moeten staan. De gemeenten in de Leidse regio werken sinds april 2021 samen met Stichting Kamers met Aandacht.

Kamers met Aandacht zoekt in deze regio bewoners met een kamer over die iets willen betekenen voor een jongvolwassene. Elke lege ruimte, van een zolder tot een tuinhuis, kan een Kamer met Aandacht zijn. De vorm van ondersteuning varieert, van een luisterend oor tot wekelijks samen eten of hulp bij financiƫn. Tijdens de tijdelijke huurperiode krijgen de jongeren begeleiding van een hulpverleningsinstantie. Samen bieden we stabiliteit zodat de jongere kan groeien en zelfstandig kan worden. Helpt u mee?

Online informatiebijeenkomst

Kamers met Aandacht organiseert maandelijks een online informatiebijeenkomst. De eerstvolgende zijn op 7 mei en 6 juni van 19.00 tot 20.00 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.kamersmetaandacht.nl

Deel dit nieuwsbericht